4 en 5 maart 2022: Basisworkshop ‘Het snoeien van Fruitbomen’

Sabrina Lang-Hol van SnoeienDoetBloeien geeft deze workshop in de maanden maart en december, de beste tijd om fruitbomen te snoeien.

Tijdens deze workshop leert u alles wat u moet weten om zelfstandig een jaarlijkse onderhoudssnoei van fruitbomen uit te kunnen voeren. Sabrina werkt met kleine groepen; er is tijd voor individuele vragen en voldoende aandacht tijdens het snoeien.

Tijden: 11.00 – 17.00 uur.

Meer informatie vindt u op SnoeienDoetBloeien

13 maart 2022: Praktijkdag ‘Het snoeien van Fruitbomen’

Iedereen die de basisworkshop geboekt of reeds afgerond heeft kan bij Sabrina Lang-Hol van SnoeienDoetBloeien zich opgeven voor de praktijkdag.

Na het volgen van de basisworkshop kunt u vervolgens (met uw basis-snoei-certificaat op zak) deelnemen aan de jaarlijkse snoeipraktijkdag. Deze is bedoeld om verder te oefenen, want oefening baart kunst.

Tijden: 10.00 – 16.00 uur.

Meer informatie vindt u op SnoeienDoetBloeien

Cursus Lepel snijden met VersHout

Lepels snijden uit vers hout: Sjors van der Meer en Job Suijker doen dit al jaren met veel plezier. Met passie en verwondering nemen ze je in hun curus mee in de magische wereld van bijl en mes, van bomen en ambacht. Ze nemen je stap voor stap mee in de bijl- en mestechniek, zodat je zelf aan de slag kunt met deze geweldige hobby. En passant vertellen Job en Sjors je meer over bomen en de natuur. Ervaar het plezier van het snijden van lepels!

VersHout organiseert workshops op afspraak.
De kosten zijn, inclusief een biologische lunch: € 95 per dag.
Voor meer informatie: info@beemsterbron.nl

Aanmeldformulier activiteiten Beemster Bron:

Wij houden ook niet van spam! Daarom delen we je gegevens niet met derden.